UNIVERSELL UTFORMING

 

Bø Camping er en plass for alle, og vi ønsker å bidra til et mer mangfoldig og inkluderende reiseliv for mennesker med nedsatte funksjonsevner.

Derfor støtter vi Solsikkemerket og deltar i prosjektet «Inkluderende reiseliv i Telemark».

Mange har usynlige funksjonsnedsettelser som kan gi utfordringer i hverdagen. Solsikkemerket fungerer derfor som en diskré måte å informere om at man kan ha behov for hjelp, assistanse eller litt ekstra tid. Solsikkemerket er for både voksne og barn, og kan hentes ut gratis i resepsjonen. Vi ønsker å kunne tilrettelegge for at ferie skal være like tilgjengelig uavhengig av om man har en funksjonsnedsettelse.

Her på plassen har vi stort sett flatt terreng, rullestolrampe inn til resepsjonen, rullestolrampe inn på sanitær 1, vaskerom og kjøkken(?). I tillegg har vi egne handicaptilpassede familierom på både sanitær 1 og 3 med dusj og toalett. Vi kan tilby en handicaptilpasset 4-sengs hybel, en 6-sengs hytte, og en 8-10 sengs leilighet. Vi hjelper så godt vi kan for å tilrettelegge, ta kontakt på forhånd og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

Solsikkemerket

Bø Camping er stolt av å støtte Solsikkemerket.

Ikke alle funksjonsnedsettelser er synlige – noen er usynlige. Solsikkemerket er en diskré måte å vise de rundt deg at du har en usynlig funksjonsnedsettelse og kan ha behov for ekstra assistanse, hjelp eller rett og slett litt ekstra tid.


Hos oss får alle med en usynlig funksjonsnedsettelse tilbud om å bruke et solsikkebånd. Dersom du tenker at du har behov for et solsikkebånd tar du kontakt med oss, så hjelper vi deg.

FORDELER MED Å BRUKE SOLSIKKEBÅNDET HOS OSS:
  • Solsikkemerket gjør deg synlig
  • De rundt deg kan spørre deg om hvordan de kan hjelpe deg
  • Foran i kø i resepsjon og butikk
 

NOW PLAYING Sommer i Bø NOW PLAYING Norsjø - Norges flotteste feriested NOW PLAYING Høyt & Lavt klatrepark